۱۳۹۷ آبان ۱۵, سه‌شنبه

نویسنده آلمانی: مسلمانان تحت آموزه های دینی شان در جامعه غربی ادغام نمی شوند

این نویسنده سرشناس آلمانی گفته است که اسلام با آزادی های ما همخوانی ندارد.



تیلو سارازین از نویسندگان سرشناس آلمانی و نویسنده کتاب Hostile takeover که به موضوع رخنه و تهدید مسلمانان در جامعه می پردازد. به نقل از ایران جوان، وی در مصاحبه با برنامه تلویزیونی استرالیا گفت که مسلمانان تحت آموزه های دینی شان در جامعه غربی ادغام نمی شوند و نمی توانند ارزش های لیبرال را بپذیرند.
وی افزود: به همین دلیل، زنان مسلمان در مقایسه با سایر زنان بچه های بیشتری می آورند و به همین دلیل جمعیت شان ازدیاد می یابد. مسلمانان در مقایسه با سایر مهاجران در بازار کار و عرصه های آموزشی عملکرد ضعیفی دارند و خود را از جامعه دور نگه می دارند. به همین دلیل معتقدم که اسلام با آزادی های ما همخوانی ندارد. این بسیار خطرناک است. زیرا مسلمانان طی دو یا سه نسل آینده اکثریت جامعه را تشکیل خواهند داد.



Q;mohabatnews

یک پژوهشگر اجتماعی: ناامیدی مردم ازحکومت تا ۸۵ درصد هم می‌رسد


عباس عبدی پژوهشگر اجتماعی و روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب اظهار داشت که نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند «ناامیدی نسبت به موفقیت‌های دولت، حکومت و آینده» در این کشور بالا رفته و در برخی مقاطع تا ۸۵ درصد هم می‌رسد
 

عباس عبدی پژوهشگر اجتماعی، روزنامه‌نگار اصلاح‌طلب و فعال سیاسی طی سخنانی در نشست «افکار عمومی و رسانه ها در ایران» در دانشگاه تهران با اشاره به تحول در افکار عمومی کشور گفت: در یک سال گذشته تحولی کیفی و رادیکال در افکار عمومی در ایران به وجود آمده و تقریبا تمام نظرسنجی‌های یک سال اخیر نشان از تحول جدی افکار عمومی دارند.به گزارش خبرگزاری ایرنا، وی این تحول را در دو سطح رویی و زیرین دانست و گفت: در حوزه سیاست به عنوان یکی از حوزه‌های رویین، تحول افکار عمومی مشهود است، یعنی در این سطح افکار عمومی به راحتی تغییر پیدا می‌کند در حالی که در لایه‌های زیرین افکار عمومی نه تنها راحت تغییرات اتفاق نمی‌افتد بلکه بازگرداندن آن به گذشته، بعضا شدنی هم نیست؛ چرا که این موارد ریشه در فرآیندهای عمیق جامعه دارد.عبدی ادامه داد: در لایه رویی، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند «ناامیدی نسبت به موفقیت‌های دولت، حکومت و آینده» بالا رفته و در برخی مقاطع تا ۸۵ درصد هم می‌رسد. البته اوج این مساله در خرداد و تیرماه بود و در نظرسنجی اخیر کمی این رویه متعادل شده است.وی اضافه کرد: در همین رابطه می‌شود گفت نسبت به آینده کشور ناامیدی وجود دارد. وقتی جامعه نسبت به آینده کشورش بدبین یا حتی خوش بین باشد، مابقی مسائل افکار عمومی تحت تاثیر این موضوع قرار می‌گیرد و تمامی این اتفاقات در چارچوب همین بدبینی یا خوش بینی تفسیر می‌شودعبدی با بیان مثالی از تحولات افکار عمومی در حوزه زنان و دین گفت: نظر سنجی‌ها راجع به حجاب و حضور زنان در ورزشگاه تحولات روشنی پیدا کرده است. در حوزه دین تغییرات بسیار جدی رخ داده است به طوری که هیچ گاه در تاریخ ایران اینطور نبوده که ۵۰ درصد جامعه روزه نگرفتن را اظهار کنند در حالی که در سال جاری این اتفاق رخ داد.
 
 
Q;mohabatnews

۱۳۹۷ آبان ۱۳, یکشنبه

روحانیون روحانی علیه گسترش مسیحیت در بیشتر شهرها در ایران هشدار می دهند

  
 
قم، مسلما بیشترین شهر اسلامی در ایران، یک شهر متضاد اجتماعی و مذهبی است که در آن کلیساهای خانه ها شکار شده و تبدیل به مسیحیت به عنوان اقدام علیه امنیت ملی می شود.

  

مسیحیت در دو دهه گذشته در ایران رشد چشمگیری داشته و موجب نگرانی بسیاری از دولت اسلامی شده است. یکی از مقامات مشهور اسلام، آیت الله العوئی بروجردی، در بیان جدیدترین اعتراضات خود، اظهار داشت: "گزارش دقیق نشان می دهد که جوانان در قم مسیحی هستند و در کلیساهای خانگی حضور دارند".
با این حال، این یک پیشرفت جدید نیست. گزارش های قبلی نیز نشان دهنده افزایش چشمگیر تعداد ایرانیان است که از اسلام دور می شود و تبدیل به مسیحیت می شود.
یکی از مهمترین روحانیون شیعه اسلامی که بارها ابراز نگرانی خود را از گسترش مسیحیت در میان جوانان کشور ساخته است آیت الله مقدم شیرازی است. او، و همچنین بسیاری از همکاران، نفوذ خارجی را برای تبدیل ایرانیان جوان به مسیحیت سرزنش می کنند. با این وجود پرسش این است که چرا علت واقعی برای رد جوانان ایرانی از اسلام و اصول آن، علیرغم خطرهای جدی در پی تبدیل شدن به مسیحیت در یک کشور اسلامی مانند ایران است؟ این میزان بالای تبدیل جوانان ایرانی به مسیحیت، علیرغم تدبیر دقیق اسلامی جوانان در خانواده ها و نظام آموزشی آنها است. حکومت اسلامی ایران به حمایت از سازمان های اسلامی که جوانان در داخل و خارج از مرزهای ایران ارتقا می دهد، اختصاص می دهد. چنین تلاش هایی برای جذب جوانان ایرانی در شهرهای اسلامی مانند مشهد و قم بسیار مشهود است. صرف نظر از چنین تلاش هایی، جوانان ایرانی به نظر می رسد که به طور فزاینده ای از اسلام فاصله گرفته اند، که موجب نگرانی زیادی برای حکومت اسلامی اسلامی شده است.
سال گذشته، پس از آنکه آیت الله صدریر شیرازی عمیقا نگرانی خود را نسبت به محبوبیت مسیحیت در حومه مشهد ابراز کرد، مقامات مذهبی و سیاسی بلافاصله پس از آن، تعداد زیادی از آموزگاران و حاکم اسلام را به حومه شهر مشهد فرستاد تا جوانان را از مسیحیت خلاص کنند. فاز بعدی در برخورد با این موضوع، جوانانی بودند که پس از تلاش های معلمان و حاکم اسلام، حاضر به عقب نشینی نشدند. وزارت اطلاعات و انتظامی ایران درگیر و دستگیر شده است و باعث دستگیری و آزار و اذیت و آزار و اذیت افراد مسیحی شده است، با مواجه شدن با حکم های طولانی مدت زندان و سوء استفاده های سنگین برای موانع آزاد شدن مواجه شده اند.وحید خراسانی یکی دیگر از آیت الله العظمی خامنهای ابراز نگرانی در مورد گسترش مسیحیت در کشور کرد. وی گفت که گزارش هایی در مورد افزایش محبوبیت مسیحیت در میان جوانان شهر قم دریافت کرده است. او از مقامات دولتی به خاطر غفلت خود در تهیه استراتژی های مقابله ای برای جلوگیری از گسترش مسیحیت انتقاد کرد. هشت سال پیش در سخنان خود، مقامات دولتی را تشویق کرد که به تشویق یک استراتژی منسجم برای ریشه کن کردن مسیحیت در ایران بپردازد.یکی دیگر از آیت الله که در تبریز مستقر است، اظهار می دارد که او گزارش کرده است که در یک زمان، 600 نفر از ساکنان یکی از شهرهای استان کراسون به مسیحیت تبدیل شده اند.سالها پیش این سخنان خشن، موجب شدت شدید علیه جامعه مسیحی ایران شد که منجر به دستگیری، زندانی شدن و از بین رفتن تعدادی از جلسات خانه های سنتی شد.

- تلاش های مقامات اسلامی برای متوقف کردن گسترش مسیحیت

حکومت اسلامی ایران یک طرح دو برابر برای جلوگیری از گسترش مسیحیت در کشور اجرا شد و در هر دو طرف شکست خورد.اولين جايزه تخصيص ميليون ها دلاري براي تبلیغات اسلامي در سراسر کشور بود که در طول سال ها اثبات شده است که ناکارآميز است، زيرا جوانان ايراني خود را از راه زندگي اسلامي مي خواهند دولت ايران مي خواهد آن را توسعه دهد.جبهه دوم، که دستورالعمل اسلامی اسلامی ایران در آن شکست خورده است، مبارزه علیه مسیحیان تازه متولد شده تا ترس در کسانی که علاقمند به یادگیری بیشتر در مورد مسیحیت هستند و احتمالا تبدیل شدن به مسیحیان خود را ایجاد می کند. این شکست ناشی از آن است که مقامات اسلامی ایران همچنان نگرانی خود را نسبت به رشد سریع مسيحيت در کشور ابراز می کنند.در سال های اخیر بسیاری از مسیحیان ایرانی دستگیر شده اند. با این وجود نرخ رشد قصرها خانه در کشور، به رغم خروج جمعه مسیحیان ایرانی، به شدت افزایش یافته است.در این راستا، آیت الله جعفر صباحی، یکی از چهره های برجسته اسلامی اسلامی، چند سال پیش در مقاله ای نوشت: "زمانی که نهاد های اسلامی در قم برای مقابله با گسترش مسیحیت در شهر ما کافی بودند، با این حال، امروز ما هیچ سازمانی اسلامی در قم نداریم که بتواند مسیحیان را به طور موثری متوقف کند. "در سخنان خود نیز به یکی از روحانیون اسلامی به عنوان یک مسیحی تبدیل شده است.در گزارشی که هفت سال پیش منتشر شد، سپاه پاسداران ایران 200 کلیسای خانگی را در شهر مشهد شناسایی کرد. گزارش های دیگر نشان می دهد که این تعداد از سال قبل به شدت افزایش یافته است. مشهد به عنوان پایتخت اسلامی اسلامی و جهان اسلام شیعه شناخته می شود. سایر شهرها دارای تعدادی از کلیساهای خانگی در ایران شامل رشت، تهران و کرج هستند.در تهران بسیاری از کلیساهای خانگی وجود دارند که به طور منظم ملاقات می کنند. یکی از امامان تهران در مصاحبه ای گفت: "امروز، مسیحیان انجیل خود را به جوانان ما ارائه می دهند که در جذاب ترین راه هستند. آنها در بسیاری از محله های سراسر شهر جمع شده اند، از جمله محله بنی هاشم (در تهران) که ده ها خانه به خانه های کلیسا تبدیل شده اند و همسایگان خود را بیگانه می کنند .یکی از قابل توجهی در معرض تجاوز حکومت ایران به مسیحیان، بستن کلیساهای متعددی از جمله کلیساهای مجمع عمومی مرکزی و کلیسای جمال آباد در تهران و کلیسای AOG در اهواز بود. علاوه بر این، تبدیل به مسیحیان از ورود به رسولات رسمی ممنوع و خدمات فارسی مجبور شد دائما در کلیساها از سراسر کشور لغو شود. انتشار هر چیزی که مربوط به مسیحیت یا هر گونه مسیحی اشاره کرد نیز محدود شد و کتابهای مربوط به مسیحیت در بازار نیز مصادره شد.


Q:mohabatnews

تحریم؛ یک حوزوی دست به دامان «فرانسیس» تبدیل شد

 “مصطفی محقق داماد” در نامه سرگشاده‎ای به “پاپ فرانسیس” از او درخواست کرد تا ترامپ را به عنوان رییس یک کشور بزرگ مسیحی مورد ارشاد قرار دهد

 

فشار تحریم های اقتصادی آمریکا علیه جمهوری اسلامی سران نظام را نگران کرده است و آنها را در شرایطی قرار داده که شانس خود را برای خروج از مخمصه امتحان کنند تا آنجا که حتی برای کمک گرفتن دست به دامان رهبر کاتولیک های جهان شدهاند،"مصطفی محقق داماد" در نامه سرگشاده ای به "پاپ فرانسیس" از او درخواست کرد تا ترامپ را به عنوان رییس یک کشور بزرگ مسیحی مورد ارشاد قرار دهد. وی در شرایطی ترامپ را به عنوان رییس یک کشور بزرگ مسیحی مخاطب قرار می دهد که کشوری مسیحی که با آموزه های کتاب مقدس باشد وجود ندارد و هرچند ایمانداران مسیحی زیادی در آمریکا وجود دارند، اما کشوری با ساختار کاملن مسیحی نیست.
به گزارش مهر، محقق داماد رییس گروه علوم اسلامی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در نامه ای خطاب به رهبر کاتولیک های جهان او را "حضرت عالیجناب پاپ فرانسیس" خوانده و نوشته "تا آنجا که ما از تعلیمات حضرت مسیح، پیامبر بزرگ خداوند اطلاع داریم مسیحیت با خدمت به انسانها آمیخته است. بنابراین از آن مقام مقدس به عنوان پیشوای مسیحیان جهان انتظار میرود که نسبت به ستمی که از سوی رئیس یک کشور بزرگ مسیحی بر ملت ایران می رود، بی تفاوت نباشند،این مقام حوزوی آمریکا را به خاطر خروج از برجام "عهدشکن" معرفی کرده و گفته "اصل وفای به عهد اصلی است که مورد احترام و تأکید همه ادیان وخردمندان جهان است ... رنجی که مردم ایران از ناحیه تحریم ها متحمل خواهند شد، برهیچ کس پوشیده نمی باشد و صرفن محدود به غذا و دارو نمی گردد و بر سراسر زندگی روزمره مردم موثر است،او در ادامه گفته "با کمال تأسف این تصمیمات از سوی رئیس کشوری انجام می گیرد که اکثریت قاطع مردم آن مفتخر به پیروی از عیسی مسیح، پیامبر صلح، دوستی و مبشر محبت و عشق به انسانها میباشند. تأسف بالاتر آنکه این تصمیمات تلخ و ناگوار در زمانی صورت می گیرد که شخصی مانند حضرتعالی پیشوایی مسیحیان جهان را بر عهده دارید و مورد احترام پیروان سایر ادیان نیز می باشید.
او در پایان نوشته "عالیجنابا، این جانب به عنوان یکی از معلمین دینی که مفتخر به همکاری با آن جناب در پژوهشهای گوناگون هستم از پیشگاه آن مقام مقدس استدعا دارم که به هرطریق ممکن در این امر مداخله و ارشادات لازم را مبذول فرمایید.
محقق داماد در شرایطی از پاپ کمک خواسته که گویا فراموش کرده مسیحی ستیزی سازمان یافته در جمهوری اسلامی تا آنجا عمق پیدا کرده که مسیحیان در ایران با کلکیسیونی از تبعیضهای اجتماعی دست و پنجه نرم می کنند و از حقوق اولیه خود محروم اند تا آنجا که حتی چاپ و تکثیر کتاب مقدس ممنوع است،محقق داماد به اهمیت وفای به عهد در ادیان اشاره کرده اما نگفته حمایت های جمهوری اسلامی در حمایت از گروه های تروریستی تا چه اندازه حقوق انسان ها را پایمال کرده است.
Q:mohabatnews

فساد در مقام رسمی ایران در نتیجه خروج جوانان از اسلام

ایرانیان بسیاری از مسلمانان ترک کرده اند و در سال های اخیر احساس جدایی بیشتر زز آن را پیدا کرده اند.این نشان داده شده توسط تعداد زیادی از ایرانیان تبدیل به مسیحیت، بهائی و حتی دیگر ادیان شرق عارف است.
 



آیت الله جعفر سبحانی، یکی از روحانیون بزرگ اسلامی در قم، که سابقه طولانی در مورد توهین به مسیحیان و یهودیان داشته است، گفت: "اگر [روحانیون اسلامی] زندگی مردم مذهبی [اسلامی] مردم بیشتر و بیشتر به دین با این حال، اگر ما زندگی نامناسب زندگی کنیم، مردم از دین عقب خواهند ماند "او در مسکو بزرگ در قم گفت :. با اشاره به نقش فساد مالی در میان مقامات اسلامی در بازدارندگی از ایرانیان از اسلام نقش دارد. آیت الله سبحانی دیدگاه منحصر به فردی در این زمینه ندارد. سایر آیت الله ها و مقامات اسلامی مدت هاست نگرانی خود را نسبت به افرادی که دور از اسلام هستند، ابراز داشتند. آنها احساس می کنند که ایرانی ها از اسلام دور می شوند و حتی کسانی که به اسلام اعتقاد دارند، دشوار است که همانند دیدگاه های اسلامی توتالیتر به عنوان مقامات حکومتی ایران برگزار شود، ایرانی ها تعداد زیادی از مسلمانان را ترک کرده اند و در سال های اخیر حساسیت بیشتری نسبت به آن دارند. این نشان داده شده توسط تعداد زیادی از ایرانیان تبدیل به مسیحیت، بهائی و حتی دیگر ادیان شرقی عارف است .شمار زیادی از ایرانیان با فساد مالی که در میان رهبران اسلامی دیده می شود، از بین می روند، زیرا آنها می بینند که منابع ملی ایران را غارت می کنند و از طریق تحریم های بین المللی علیه مردم به دلیل تحقق جاه طلبی های خود، دچار مشکلات زیادی می شوند. در تمام مدت، آیت الله ها، فرزندان و خویشاوندانشان زندگی های شاد زندگی می کنند، به خارج از کشور سفر می کنند و در دانشگاه های کانادایی و آمریکایی تحصیل می کنند. رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنه ای، به نام "جمهوری اسلامی" تحت حکومت دینی اقتدارگرا است و مشروعیتش به اصول اسلامی بستگی دارد. مقامات پایین تر او تحت سلطه امپراتوری های کوچکتر خود نیز هستند. رژیم اسلامی ایران کشور را از درون غارت کرده است تا بتواند مبارزات خود را در خارج از کشور تامین کند. مجله ماهانه آمریکا "تماشاگر آمریکایی" مقاله ای را منتشر کرد که توضیح داد که چگونه رهبران ایران تمرکز سنگین بر گسترش ایدئولوژی شیعه خود در خارج از کشور، به ویژه در اروپا دارند. این مقاله همچنان ادامه دارد، یکی از مقامات عالی رتبه ایران، آیت الله بوشهری، شیعه اسلام را در اتریش و در سراسر اروپا گسترش می دهد. گزارش های دولت آمریکا نشان می دهد که ایران پایه گذاری خود را در اتریش و ایجاد پایگاهی برای گسترش ایدئولوژی خود در اروپا می کند.

Q:mohabatnews