۱۳۹۴ دی ۱۸, جمعه

برکناری معاون امنیتی استانداری تهران در پی حمله به سفارت عربستان

آقای براتلو (نفر وسط)  پیشتر رئیس ستاد انتخابات در استانداری تهران بود.
آقای براتلو (نفر وسط) پیشتر رئیس ستاد انتخابات در استانداری تهران بود.
خبرگزاری ایسنا گزارش داده که وزیر کشور ایران در پی حمله به سفارت عربستان در تهران، صفرعلی براتلو معاون امنیتی استاندار تهران را برکنار کرده است.
صبح جمعه، ۱۸ دی خبر برکناری وی اعلام شد اما خبرگزاری ایسنا می‌گوید این برکناری بخاطر مسایل مربوط به حمله به سفارت عربستان در تهران بوده است.
برکناری این مقام ارشد استانداری تهران از سوی برخی رسانه‌های داخل ایران نشانه‌ای مبنی بر جدیت دولت در برخورد با عوامل حمله به اماکن دیپلماتیک عربستان در ایران تفسیر شده است.
آقای براتلو در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، خبر برکناری خود را تایید کرد و گفت این برکناری با نظر وزیر کشور بوده است. محسن نسج همدانی مدیرکل اموراتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران، به عنوان سرپرست فعلا جایگزین براتلو شده است.
از سوی دیگر با درپیشبودن انتخابات مجلس شورای اسلامی ومجلس خبرگان، انتخاب جانشین آقای براتلو اهمیت مضاعفی پیدا خواهد کرد.
صفرعلی براتلو از مدیران دولت محمود احمدی‌نژاد بود که از فرمانداری شهر ری به ریاست ستاد انتخابات استان و معاونت امنیتی انتظامی استانداری تهران رسید و عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت روحانی او را در این سمت ابقا کرد.
حسین طلا، فرماندار تهران در دولت احمدی‌نژاد و نماینده فعلی تهران در مجلس به این برکناری اعتراض کرده است. او به خبرگزاری فارس گفته که " براتلو بهترین گزینه برای اداره و مدیریت جو امنیتی پایتخت است و با توجه به سابقه مثبت معاون امنیتی استانداری تهران عزل وی در تضاد با آرامش پایتخت در ایام انتخابات استنباط می‌شود."

Source  : VOA

جهاد در کلن و فلاکت دین!

zamanePanahjcogln.JPG










جهاد در کلن! حمله چند صد مرد عرب به زنان آلمانی. این موضوع روز در اروپا است، اروپایی که با مشکل پناه‌جویی گسترده مواجه شده است. پناهجویان اکثرا عرب هستند.
عده‌ زیادی مرد (می‌گویند ۱۰۰۰ نفر!) که گمان می‌رود همه عرب بود‌ه‌اند، در شب تحویل سال نوی میلادی در کلن و چند شهر دیگر آلمان، در محل‌های اجتماع برای جشن، به صورتی سازمان‌یافته به آزار جنسی زنان و غارت اموال آنان پرداخته‌اند. تعرض بسیار گسترده بوده و بنا بر نوشته‌های رسانه‌های مختلف مردم آلمان را برآشفته کرده است. حق دارند برآشفته شوند. به ویژه آنانی برآشفته شده‌اند که به استقبال پناهجویان می‌رفته‌اند، به آنان خوش‌آمد می‌گفته‌اند، علیه نژادپرستی ایستاده‌اند و گفته‌اند آلمان و اروپا می‌تواند و باید پناهنده بیشتری بپذیرد.
شخص نیست که اوباش از میان پناهندگان جدید باشند. شاهدان گفته‌اند که آلمانی خوب صحبت می‌کرده‌اند. اما پناهنده هم که باشند، چیزی در اصل قضیه تغییر نمی‌کند.
هم پناهنده، هم متجاوز. اینها با هم تعارضی ندارند. وقتی پای مرد مسلمان در میان باشد که از بچگی در گوشش خوانده باشند که خدا با اوست و پشت رجولیت‌اش هم ایستاده، و از طرف دیگر دشمنی وجود دارد به اسم غرب و غرب‌زده که همه زنانشان فاحشه هستند و خدا مقرر کرده که او بر آنان پیروز شود، وقتی هم که از سر بدبختی به غرب پناه می‌برد، می‌تواند فکر کند که خدا فرصت خوبی به بنده‌اش داده تا در مملکت فرنگ قدرت اسلام را آشکار سازد.

بزرگترین فلاکت مسلمانان این است که نمی‌دانند تا چه حد مفلوک شده‌اند؛ و جالب است که هر چه مفلوک‌تر می‌شوند بیشتر به حقانیت دینشان می‌چسبند و متعصب‌تر می‌شوند. اکنون در سرتاسر بلاد اسلام جنگ و بحران وجود دارد. با یکدیگر نمی‌سازند و به خون هم تشنه‌اند. اما هر یک از دیگری مسلمان‌تر است.
اسلام بیمار است، بدجوری بیمار است، بیماری‌ای که با جنون همراه است. مشکل بزرگ این دین، خودخواهی نهفته در آن است که به رهبران و پیروانش هم منتقل می‌شود. آنها نمی‌توانند بحران‌زدگی دین را تشخیص دهند و چاره‌‌ای پیدا کنند. رهبران فکر می‌کنند که همه چیز را باید با قدرت حل کرد. عطش قدرت عقل را از اسلام سیاسی دور کرده و وقتی عقل وجود نداشته باشد، مظهر دین یا کهریزک و اوین می‌شود، یا تروریسم داعش، یا شمشمیر جلادان سعودی و یا رجولیت اوباش در کلن.


Source  :gooya

عربستان چهار ایرانی را «به اتهام جاسوسی و تروریسم» محاکمه می کند

گزارش رسانه های عربستان حاکی از آن است که چهار شهروند ایرانی به اتهام «جاسوسی» و «تروریسم» در این کشور محاکمه خواهند شد.
CD53E404-6E3A-4312-9ADA-C3A9C22D94AE_w640_r1_s
خبرگزاری فرانسه روز جمعه، ۱۸ دی، بنقل از روزنامه «عرب نیوز» گزارش داده است که یکی از این ۴ نفر، به اتهام «جاسوسی» و سه تن دیگر به اتهام «تروریسم» در بازداشت بسر می برند.
این روزنامه جزئیاتی بیشتری درباره این افراد ارائه نکرده است.
روزنامه «سعودی گازت» هم با انتشار این خبر، بدون دادن جزئیاتی، نوشته است که این چهار نفر در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ دستگیر شده اند.
این خبر در حالی در رسانه‌های عربستان انتشار یافته که در روزهای اخیر تنش بین تهران و ریاض پس از اعدام «نمر باقر النمر»، روحانی شیعه منتقد دولت عربستان بالا گرفته است.
به دنبال حملات تند لفظی مقام‌های مذهبی، سیاسی و نظامی ایران به عربستان و همچنین حمله به سفارت و کنسولگری عربستان در تهران و مشهد در ۱۲ دی، ریاض روابط دپیلماتیک و اقتصادی خود را با تهران قطع کرده است.
امروز جمعه ۱۸ دی، تقریبا یک هفته پس از حملات به اماکن دپیلماتیک عربستان در تهران و مشهد و آتش زدن قسمت هایی از آنها، آیت الله امامی کاشانی و احمد علم الهدی، امامان جمعه تهران و مشهد، ضمن آنکه آن حملات را برخلاف «مصالح نظام» توصیف کردند، «نفوذی ها و افراد نادان» یا خود «عربستان» را به دست داشتن در آن حملات متهم کردند.
احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد روز جمعه گفت «درحوادث اخیر دولت شیطانی عربستان بهانه جویی کرد و خود در درون سفارت خود آتش افروخت.»
این درحالی است که حسن روحانی، ضمن محکوم کردن اعدام شیخ نمر، حملات به سفارت و کنسولگری عربستان را کار عوامل «خودسر و افراطی» و «تعرض به اقتدار و توهین به نظام» خوانده و از قوه قضائیه خواسته است خارج از نوبت به این پرونده رسیدگی و «آمران و عاملان» آن را مجازات کند.
از سوی دیگر، عربستان در واکنش به حملات به اماکن دیپلماتیک خود علاوه بر قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادیش با ایران، گزارش این حملات را به شورای امنیت سازمان ملل نیز داد که به صدور بیانیه محکومیت ایران انجامید.
این کشور همچنین از متحدانش خواست تا واکنش نشان دهند که تاکنون به قطع روابط سودان، سومالی، بحرین، جبیوتی و جزایر کومور با ایران، و فراخواندن سفرای قطر و کویت، همچنین کاهش روابط امارات متحده عربی با تهران به سطح کاردار منجر شده است. اردن نیز سفیر ایران در امان را به وزارت خارجه این کشور احضار کرد.
همچنین در ادامه تلاش عربستان برای محکومیت ایران، قرار است اتحادیه عرب وشورای همکاری خلیج فارس در روزهای شنبه و یکشنبه،۱۹ و ۲۰ دی، جلسات اضطراری تشکیل دهند.
روزنامه «عرب نیوز» روز پنج شنبه بنقل ار عبدالطیف الزیانی، دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس نوشت که نشست اضطراری این شورا روز شنبه در ریاض به ریاست عادل الجبیر، وزیر امور خارجه عربستان برگزار می شود.
به گزارش همین روزنامه از قول احمد بن هلی، معاون دبیر کل اتحادیه عرب، نشست فوق العاده این اتحادیه هم به درخواست عربستان، روز یکشنبه در قاهره برای بررسی همین موضوع تشکیل خواهد شد.
شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه عرب پیشتر حملات به اماکن دیپلماتیک عربستان در ایران را محکوم کرده و آن را نقض کنوانسیون‌های بین المللی خوانده بودند.

Source  : nazarnews

هیلا صدیقی، شاعر جوان ایرانی بازداشت شد


هیلا صدیقی، شاعر جوان و از اعضای ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در انتخابات سال ۸۸ به هنگام ورود به ایران در فرودگاه امام خمینی بازداشت شد.
هیلا صدیقی، شاعر ایرانی هیلا صدیقی، شاعر ایرانی
برخی رسانه‌ها از بازداشت هیلا صدیقی، شاعر و عضو سابق ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ خبر داده‌اند.
وب‌سایت کلمه نوشته است که هیلا صدیقی شامگاه پنج‌شنبه (۱۷ دی/ ۷ ژانویه) به هنگام ورود به ایران در فرودگاه امام خمینی بازداشت شده است.


کلمه از تشکیل پرونده علیه صدیقی در دادسرای رسانه و محکومیت غیابی او خبر داده است.
هیلا صدیقی در سال ۸۱ انجمن فرهنگی ادبی نیستان را تأسیس و به عنوان جوان‌ترین دبیر انجمن فرهنگی ـ ادبی ایران آغاز فعالیت کرد. او در سال ۸۵ ستاد انتخاباتی باران را تأسیس کرد و در سال ۸۶ نیز بانی کانون کیمیاداران جوان با هدف حفظ و حیای میراث فرهنگی کشور شد.
صدیقی در سال ۸۷ مسئولیت واحد حقوقی معاونت فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری تهران را عهده‌دار بود.
او در سال ۸۸ از اعضای ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی بود.


صدیقی در جریان اعتراض‌‌ها به نتایج انتخابات سال ۸۸ بارها توسط مراجع امنیتی ایران احضار و مورد بازجویی قرار گرفت و در نهایت در سال ۹۰ به ۴ ماه حبس تعلیقی محکوم شد.

 Source  :  DW

۱۳۹۴ دی ۱۷, پنجشنبه

سومالی با ایران قطع ارتباط کرد؛ کومور سفیرش در تهران را احضار کرد

گفته می‌شود که سومالی علاوه بر اخراج هیات دیپلماتیک ایران از "کمیته امداد امام خمینی" هم خواسته تا خاک سومالی را ترک کند.
گفته می‌شود که سومالی علاوه بر اخراج هیات دیپلماتیک ایران از "کمیته امداد امام خمینی" هم خواسته تا خاک سومالی را ترک کند.
در ادامه تنش‌های به وجود آمده میان ایران و کشورهای عربی و آفریقایی، سومالی هم رابطه خود با ایران را قطع کرد و کومور نیز سفیرش را از تهران فراخواند.
رسانه‌های عربی گزارش داده‌اند که دولت سومالی در اعتراض به "دخالت" ایران در امور داخلی این کشور اقدام به قطع رابطه کرده است. این کشور در روزهای گذشته اعلام کرده بود که با مواضع عربستان در مناقشه با ایران همسو است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز قطع رابطه دیپلماتیک سومالی با ایران را تایید کرده است.
گفته می‌شود که سومالی علاوه بر اخراج هیات دیپلماتیک ایران از "کمیته امداد امام خمینی" هم خواسته تا خاک سومالی را ترک کند.
از سوی دیگر مجمع‌الجزایر کومور نیز با محکوم کردن حمله به اماکن دیپلماتیک عربستان در ایران، این اقدام را "تجاوز" نامیده و سفر خود را از تهران فراخوانده است.
پیش از این کشورهای قطر، کویت و اردن نیز سفرای خود را از تهران احضار کردند و علاوه بر عربستان، بحرین، سودان و جیبوتی نیز روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کرده‌اند. سودان تحت رهبری عمر البشیر، با ایران قطع رابطه کرد.
امارات نیز سطح رابطه خود را با ایران کاهش داده است.
این تنش‌ها در پی اعدام شیخ نمر، روحانی منتقد شیعه در عربستان و اعتراضات رخ داده در تهران و مشهد که منجر به حمله به اماکن دیپلماتیک عربستان شد، به وجود آمده است.

Source  :  DW

بیشترین زندانیان ایران در استان البرز زندانی‌اند

رییس کل دادگستری استان البرز گفته است که بیش از ۱۰ درصد زندانیان ایران در این استان و مرکز آن، کرج، نگهداری می‌شوند. احمد فاضلیان تعداد این زندانیان را ۲۴ هزار زندانی اعلام کرده که در چهار زندان این استان در حبس به سر می‌برند.
Rajaee Shahr
 امسال استان البرز با پشت سر گذاشتن استان‌های خراسان رضوی و تهران، به صدر جدول دارندگان بیشترین زندانی در ایران رسیده است.
قرار گرفتن زندان‌ها در کنار مناطق مسکونی، حضور مجرمان بعضا خطرناک در سطح استان، مهاجرت خانواده زندانیانی که گاهی علاوه بر داشتن سوابق کیفری، از نظر اقتصادی هم در تنگنا هستند و …، از جمله مواردی هستند که باعث بروز مشکلات و ناهنجاری‌های اجتماعی در استان البرز شده‌اند.
این استان از مهاجر پذیر‌‌ ترین استان‌های ایران است و شمار زیادی «حاشیه‌نشین»‌ هم در آن زندگی می‌کنند. ناهمگونی مهاجران و شرایط نابه‌سامان اقتصادی این افراد باعث شده است تا آمار جرم و جنایت در آن، نسبت به دیگر نقاط ایران بالاتر باشد و در نتیجه، زندانی‌های بیشتری هم داشته باشد.
رییس دادگستری استان البرز با استناد به تراکم بالای زندانیان استان البرز گفته است که «محکومیت‌های حبس {زندانیان} بدون عواقب اجتماعی و معضلات و نگرانی‌های عمیق فردی نبوده و نخواهند بود.»
سه سال پیش هم جانشین فرمانده وقت نیروی انتظامی گفته بود که ۳۵ درصد از جرائم کشور در استان‌های تهران و البرز رخ می‌دهد.
احمدرضا رادان گفته بود: «با توجه به این‌که یک سوم جرائم کل کشور در این دو استان اتفاق می‌افتد، ۳۶ درصد کل تماس‌های ۱۱۰ هم مربوط به استان‌های تهران و البرز است.»
۱۶ آبان ماه امسال، نماینده معاونت راهبردی قوه قضاییه ایران گفت که استان‌های چهار محال و بختیاری، اردبیل، کهکیلویه و بویر احمد و البرز بیشترین تعداد پرونده‌های نزاع و ضرب و جرح را دارند: یک مقام قوه قضائیه: ضرب و جرح، بیشترین جرم در ایران
از سال ۹۱ اما بحث انتقال زندانیان از زندان‌های کرج به دیگر استان‌ها به‌خصوص استان تهران مطرح و به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیران، مسئولان و نمایندگان کرج در مجلس تبدیل شده است.
در سال‌های گذشته بیش از شش هزار زندانی از زندان‌های استان البرز به استان تهران منتقل شده‌اند و قرار بوده که این انتقال به زندان‌های دیگر، تا سقف ۱۵ هزار نفر انجام شود.
بر اساس آخرین آمار مرکز مطالعات بین‌المللی زندان‌های جهان، تعداد زندانیان ایران، ۲۲۵ هزار و ۶۲۴ نفر اعلام شده است.

Source  :  radiozamaneh

جمهوری اسلامی در برابر اعراب!


 مدت زمان زیادی نیست که از حادثه‌ی منا در مکه می‌گذرد، صفحه های فیسبوک نزدیک به جمهوری اسلامی چه طیفِ بنیادگرا و چه طیفِ اصلاح‌طلب به تنش‌های ضدِ عربی دست زدند تا جایی که بعد از اعدام شیخ نَمَر توسط عربستان سعودی، اسلامیون بنیادگرا و به اصطلاح روشنفکرانِ دینیِ اصلاح‌طلب جرقه‌های راسیستیِ ضد عربی را در لوای جوک، متلک، توهین، تهدید و ارعاب به صورتِ گسترده در شبکه‌های اجتماعی پخش کردند.
«افرادِ خودسر» یا همان خودی‌های لباس شخصیِ جمهوری اسلامی با حرکت خشونت‌آمیزِ حمله به سفارت عربستان سعودی، بشکه‌ی باروتِ تنش بینِ ایران و کشورهای عربی را به انفجار در آوردند. مسلما حرکت لات‌های لمپنِ جمهوری اسلامی همانقدر حساب شده بود که حرکتِ آنها در جهت سرکوب کردن جنبش مردمیِ سالِ هشتاد و هشت.
جمهوری اسلامی؛ بدون ایجاد تنش و انزجار نمی‌تواند به حاکمیتِ دیکتاتوری – مذهبی خود ادامه دهد. بحرانِ جنگِ سوریه و همکاریِ جمهوری اسلامی با رژیم بشار اسد و بزرگ‌نماییِ پاسداران حاضر در صحنه به نام سردار و کشته شدن خفت‌آمیزشان به نام شهید از حربه‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب بوده و هست.
در این بین انتصاباتِ فرمایشی و قانونی! جلوه دادنِ  آن با تبلیغاتِ گسترده، مردم را در برابر “انتخاب بین بد و بدتر” دیگری، مجبور به رای دادن می‌کند. جمهوری اسلامی با ایجادِ جنگ، خونریزی، تنش، خوار کردن مردم خود، مسخره کردن اقلیت‌ها، و به وجود آوردنِ جو٘ تنفر از اعراب و هر حربه‌ای استفاده می‌کند تا بر سر قدرت بماند.
قطعِ رابطه‌ی دیپلماتیک بین ایران – عربستان سعودی، و گسترش آن بین دیگر کشورهای مسلمان خبر از تنشی فراگیر در منطقه می‌دهد که مثل همیشه تاوان آن را مردم می‌دهند تا رویای صلح با حضور جمهوری اسلامی در منطقه؛ به کابوسی وحشت‌ناک مبدل شود.

 Source  :  tahlilrooz

۱۳۹۴ دی ۱۵, سه‌شنبه

برای چندمین مرتبه پس از «برجام»، جمهوری اسلامی قوانینِ بین‌المللی را نقض کرد

عماد

امروز سه‌شنبه جمهوری اسلامی از دومین انبارِ موشکِ زیرزمینیِ خود پرده‌برداری کرد. کالای ذخیره‌شده در این انبارْ موشکِ میان‌بردِ نقطه‌زنِ «عماد» است که قابلیتِ حملِ کلاهکِ هسته‌ای را دارد؛ و بدین ترتیب تولید و ذخیره‌اش یکی از قطعنامه‌های شورای امنیتِ سازمانِ ملل که در سالِ ۲۰۱۰ صادر شده را نقض می‌کند.
جمهوری اسلامی کمتر از دو ماه قبل به تاریخِ ۱۰ اکتبر نیز با آزمایشِ عماد قوانینِ بین‌المللی را نقض کرده بود. این آزمایش واکنشِ آمریکا را به دنبال داشت که تهدید کرد تحریم‌های جدیدی بر ضدِ جمهوری اسلامی وضع خواهد کرد. با این وجود، دولتِ اوباما که خواهانِ اجرایی کردنِ «برجام» با جمهوری اسلامی است، هفته‌ی پیش در دقیقه‌ی نود تحریم‌هایی که وزارتِ خزانه‌داریِ آمریکا طراحی کرده بود را بایگانی کرد.
گفتنی است بسیاری معتقدند که برجامِ مذکورْ آمریکا و جامعه‌ی جهانی را به «گروگانِ» رژیمِ جمهوری اسلامی تبدیل کرده؛ به طوری که آنها از ترسِ از دست دادنِ برجام به قانون‌شکنی‌ها و بدکاری‌های دیگرِ این رژیم همچون نقضِ حقوقِ بشر در ایران و جنایت بر ضدِ بشریت در سوریه و ماجراجوییِ نظامی در خاورمیانه اعتراض نمی‌کنند.

Source  :  tahlilrooz

حمله به سفارت عربستان به “انگلیسی‌ها” نسبت داده شد

محافل رسانه‌ای و امنیتی، به‌تدریج تهاجم به سفارت عربستان را مشکوک و حساب شده می‌نامند و موضوع را به اطرافیان یک مرجع تقلید تندرو، انگلیسی‌ها، عوامل نفوذی، مخالفان دولت یا ایادی ریاض نسبت می‌دهند.
SAUDI-SECURITY-IRAN
گرچه عاملان حمله به سفارت و کنسولگری عربستان در تهران و مشهد، نیروهای “خودسر” معرفی شدند اما با گذشت زمان و محکومیت بین‌المللی این تهاجم، مقامات و رسانه‌های جمهوری اسلامی در تلاش معرفی عناصر جدیدی برآمده‌اند.
محمد باقر نوبخت، سخنگوی دولت ایران سه‌شنبه ۱۵ دی در کنفرانس مطبوعاتی هفتگی خود گفت موضوع “کمی مشکوک” است و باید در باره دست‌های پشت صحنه تحقیق شود. نوبخت در عین حال تعرض به سفارت عربستان را خارج از شان ملت ایران دانست.
نوبخت در پاسخ به این سوال که آیا دولت پیش‌بینی حوادث اخیر را نکرده بود، به نامه روحانی به وزیر کشور اشاره کرد: «قوه قضاییه با کسانی که وظایف قانونی خود را انجام ندادند و یا بدون اذن قانونی اقداماتی انجام دادند به شدت برخورد خواهد کرد و وزیر کشور هم وارد عمل می‌شود و گزارشی تهیه می‌کند.»
خبرگزاری ایسنا از قول نوبخت نوشت پلیس باید به دقت حلقه‌ای ایجاد می‌کرد تا از خسارت‌ها پیش‌گیری می‌شد. روز دوشنبه ۱۴ دی، سخنگوی نیروی انتظامی تهران در توضیح رفتار ماموران با مهاجمان گفته بود پلیس خیلی وقت‌ها نمی‌تواند مردم را بزند!

اطرافیان مرجع تقلید قم

وبسایت فرارو در گزارشی می‌نویسد هدایت حمله‌کنندگان به سفارت عربستان در تهران را اطرافیان یکی از به اصطلاح مراجع تقلید تندروی مقیم قم در دست داشتند. در گزارش فرارو آمده که بسیاری از این حمله‌کنندگان از شهر قم و گروهی دیگر از شهر کرج به پایتخت عزیمت کرده بودند و بیشترشان دستگیر شده‌‌اند.
این وبسایت سه‌شنبه ۱۵ دی به نقل از محافل امنیتی نوشت انگلیسی‌‌ها پشت پرده حمله یه سفارت عربستان در تهران هستند: «سلفی‌های شیعه کانال‌های پرهزینه ماهواره‌ای تاسیس کرده‌اند و مرکز اکثر این شبکه‌ها در لندن است.»
خبرگزاری فارس در همین روز به نقل از یک “مقام امنیتی” نوشت آتش‌ در سفارت عربستان قبل از حضور معترضان شعله‌ور شده بود: «دستگاه‌های امنیتی در حال بررسی این موضوع هستند و تا کنون هم به سرنخ‌های خوبی رسیده‌اند.»
محسن کاظمینی، فرمانده سپاه رسول‌الله تهران، یک روز قبل ابراز اطمینان کرده بود که آتش‌زده سفارت عربستان توسط حزب‌اللهی‌ها صورت نگرفت: «بلکه کاملا سازماندهی شده بود.»
سایت عصر ایران می‌نویسد حمله به سفارت عربستان، آن طور که برخی می‌خواهند القا کنند یک اقدام خودجوش مردمی نبود: «در اطراف محل، خودروهای شخصی متعددی با پلاک‌های قم و کرج دیده شده‌اند که مهاجمان را به آنجا رسانده بودند.»

“حریق طراحی شده بود”

مصطفی پورمحمدی‌، وزیر دادگستری ایران روز دوشنبه جزء نخستین مقاماتی بود که تهاجم به سفارت عربستان را به گردن عوامل نفوذی انداخت و گفت: «با توجه به فرمایشات و تذکرات دائمی مقام معظم رهبری درباره نفوذ دشمن، حرکت اخیر علیه سفارت کشور عربستان سعودی می‌تواند توسط عوامل نفوذی طراحی و پشتیبانی شده باشد.»
در گزارش عصر ایران آمده که برای شناسایی مهاجمان “خودسر”، نیازی به مشاهده پلاک‌‌های کرج و قم خودروهای آنها نبود زیرا افراد حاضر در صحنه به حدی خیال‌شان راحت بود که حتی صورت‌های خود را نپوشانده و در چند قدمی پلیس در حال ‌آتش زدن سفارتخانه بودند.
خبرگزاری فارس اما نوشت آتش‌گرفتن بخشی از سفارت سعودی در تهران از پیش طراحی شده بود: «البته عوامل وابسته به سفارت سعودی در داخل ساختمان مقداری عجله به خرج دادند و پیش از آن که دانشجویان به سفارت نزدیک شوند، آتش شعله‌ور شد.» فارس در این گزارش مهاجمان را به خلاف سایر رسانه‌ها و مقامات به جای “خودسر”، دانشجو معرفی کرده است.

Source  : radiozamaneh

مادر سعید زینالی: بازجو می‌گفت دنبال دو پاره استخوان می‌گردید؟

پدر و مادر سعید زینالی، عکس فرزندشان را در دست دارند.
پدر و مادر سعید زینالی، عکس فرزندشان را در دست دارند.
اکرم نقابی، مادر سعید زینالی، دانشجوی ناپدیدشده در جریان حوادث ۱۸ تیر سال ۱۳۷۸، به سخنان اخیر غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول و سخنگوی قوه قضائیه جمهوری اسلامی پاسخ داده است.
خانم نقابی در نامه‌ای به آقای اژه‌ای که نسخه‌ای از آن سه‌شنبه ۱۵ دی در اختیار رادیو فردا قرار گرفته، گفته است: «با گذشت ۱۷ سال با شگفتی می‌بینیم که جای ما و شما عوض شده و این ما هستیم که باید مدرکى براى بازداشت پسرمان ارائه بدهیم.»
در نشست مطبوعاتی اخیر سخنگوی قوه قضائیه، غلامحسین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه «تاکنون سندی مبنی بر بازداشت» سعید زینالی به دست نیامده، گفته بود: «من در گذشته این موضوع را پیگیری کردم و از مدعیان بازداشت خواستم مدرک یا حتی سرنخی در این موضوع به من ارائه کنند که آن‌ها حتی سرنخی نیز نداشتند.»
سخنگوی قوه قضائیه خطاب به خبرنگاری که این سئوال را مطرح کرده بود، گفت: «اینکه می‌گویید یکی از ارکان امنیتی این بازداشت را تایید کرده به من بگویید تا این موضوع را پیگیر شوم و بدانم که این فرد چرا تاکنون گزارش نداده یا اگر گزارش داده به چه کسی گزارش داده است.»
خانم نقابی خطاب به آقای اژه‌ای گفته است: «براى بازداشت کدام زندانى سیاسى به خانواده‌اش سند مکتوب مى‌دهید که به من داده باشید؟ وقتى خودم و دخترم را دستگیر کردید سند دادید؟ وقتى یک ماه پیش همسرم را دستگیر کردید و من تا شش روز اصلا نمی‌دانستم همسرم را کجا برده‌اید، به من سند دادید؟ و ١٧ سال پیش براى سعید به من سند داده شده که حالا من آن را ارائه دهم؟» 
اما خانم نقابی خطاب به آقای اژه‌ای گفته است: «براى بازداشت کدام زندانى سیاسى به خانواده‌اش سند مکتوب مى‌دهید که به من داده باشید؟ وقتى خودم و دخترم را دستگیر کردید سند دادید؟ وقتى یک ماه پیش همسرم را دستگیر کردید و من تا شش روز اصلا نمی‌دانستم همسرم را کجا برده‌اید، به من سند دادید؟ و ١٧ سال پیش براى سعید به من سند داده شده که حالا من آن را ارائه دهم؟»
مادر سعید زینالی همچنین درباره شواهد و مدارکی که در اختیار دارد، گفته است: «چندین تماس با منزلمان از زندان اوین شد که تماس گیرنده خودش را فردى از اطلاعات اوین معرفى کرد و خبر سلامتى سعید را به ما داد. یا در یکى از تماس‌ها در مورد فعالیت‌هاى سعید از من سوال کردند و تماس خود سعید که حال من خوبه و پیگیر کارم باشید.»
«تفتیش غافلگیرانه مامورین مسلح امنیتى که بدون مجوز و اعلام هویت، تمام مدارک و کتاب‌هاى سعید را بردند»، سخنان فردی به نام «سید» که هنگام بازرسی منزلشان گفته «پسرتان وارد یک سرى مسائل سیاسى شده که باید بررسى شود» و «جواب‌هاى مسئولین وقت مثل آقایان سالارکیا، نقدى، کوثرى، سرهنگ فاطمى و موسوى خوئینى و... که هر کدام سربسته و در حد توانشان بازداشت سعید را کتمان نکرده و فقط گفتند تا تکمیل پرونده سعید صبر کنید ما به شما خبر مى‌دهیم و فعلا کارى از دست ما بر نمى‌آید»، از دیگر مواردی است که خانم نقابی به عنوان دلایل بازداشت پسرش بیان کرده است.
مادر سعید زینالی همچنین افزوده که «سند دیگرش» سخنان «بازجو‌ها» خطاب به خود و دخترش است که به آن‌ها گفته بودند: «دنبال دو تا پاره استخوان مى‌گردید؟ ما دیگه چیزى نداریم به شما بدهیم.»
اکرم نقابی در ادامه خطاب به آقای محسنی اژه‌ای گفته است: «یا پیشنهاد بازجویتان که اگر مى‌خواهى خانواده‌ات و فرزندان دیگرت را دچار مشکل نکنى خودت را به نحوى آرام کن، ما سنگ قبر نداریم که به تو بدهیم برو قطعه شهدا، یکى از شهدا را انتخاب کن و به جاى سعیدت با او درد و دل کن تا آرامش بگیرى.»
سعید زینالی دانشجویی بود که به گفته خانواده‌اش، صبح روز ٢٣ تیر ماه ٧٨، چند روز پس از حادثه حمله به کوی دانشگاه تهران، هنگامی که ۲۲ سال سن داشت، در حضور مادرش دستگیر شد و از آن تاریخ اطلاعی از وضعیت او در دسترس نیست.
اعضای خانواده این دانشجو در سال‌های اخیر بار‌ها به دلیل پیگیری وضعیت او بازداشت و زندانی شده‌اند .

 Source  : radiofarda

۱۳۹۴ دی ۱۳, یکشنبه

یکی از 'مادران خاوران' درگذشت

نیره جلالی مهاجر مشهور به "مادر به‌کیش" از جمله مادران خاوران که ۵ تن از فرزندان و یک دامادش در دهه ۶۰ اعدام شده بودند، صبح امروز یک‌شنبه ۱۳ دی ماه در گذشت.
منصوره به‌کیش، فرزند خانم به‌کیش در فیس بوک خود نوشت: "مادر مهربان و عاشقم امروز صبح در خانه خودش از میان ما رفت. من و خواهرم بالای سر او بودیم و پروانه وار دورش می‌گشتیم و هر چه تلاش کردیم که نفس کم نیاورد ولی نشد. مامان جان را با اورژانس برای احیا به بیمارستان بردیم، ولی متاسفانه بازنگشت و ما را تنها گذاشت."
جعفر به‌کیش، فرزند دیگر خانم مهاجر در گفتگو با بی‌بی‌سی فارسی با اشاره به پیگیری‌هایی که مادرش در طول این سال‌ها انجام داد، گفت: "در تمام این سال‌ها در تلاش بود تا پاسخی دریافت کند، اما هیچ پاسخی به او داده نشد و غیر از مشخص شدن محل دفن یکی از فرزندانش، محل دفن بقیه آنها مشخص نشد. معلوم نشد که عزیزانش چطور اعدام شدند."

خانم مهاجر در دیداری که چند سال پیش با مادران عزادار داشت، گفته بود: "چی بگم؟ بی‌رحم‌ها محمد را در اسفند سال ۶٠، سیامک را در مهر ماه ۶٠، زهرا را در شهریور ۶۲ ، محسن را در اردیبهشت ۶۴ و محمود و علی را شهریور ۶٧ کشتند. من بیشتر عمرم را جلوی در زندان‌ها، برای گرفتن ملاقات و در گورستان‌ها گذراندم. فقط برای همه مادرها آرزوی صبر دارم و امیدوارم خون بچه‌های ما پایمال نشود."

 Source  :BBC

شیخ نمر باقر النمر خری که سرش طلا بود